Koszyk

Twój koszyk jest pusty

CZEKOLADA GORZKA 70% NICARAGUA

Przejdź do sekcji Opinie
Cena 26,90 zł
Niedostępny
Czas wysyłki: 24 godziny

Opis

Czekolada rzemieślnicza produkowana od ziarna do tabliczki (bean to bar) z wysokiej jakości ziaren kakaowca pochodzących z Nikaragui i cukru trzcinowego nierafinowanego.  Konszowana min. 72 godzin.

Składniki:  ziarno kakaowca 70%, cukier trzcinowy nierafinowany 30%

Rafinowana i konszowana min. 72 godziny

Waga: 70 g

PARAMETRY:

Waga 70 g
Wymiary 18 × 12 × 1,5 cm
Rodzaj czekolady gorzka
Składniki ziarno kakaowca (Nikaragua) min. 70%, cukier trzcinowy nierafinowany
Pochodzenie ziarna Nikaragua
Zawartość kakao 70%
Informacje dla alergików może zawierać śladowe ilości mleka, orzechów i soi
Długość konszowania 72 h

WARTOŚCI ODŻYWCZE:

Wartości odżywcze / Nutritional valuesw 100g / per 100g

Wartość energetyczna/Energy 439kcal/1837kj

Tłuszcz/Fat 30g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone / of saturated fat 18g

Węglowodany/Carbohydrate 54g

w tym cukry / of that sugar 34g

Białka/Proteins 10g

Sól/Salt 0,5g

Opinie

0.00
Liczba ocen: 0
Oceń i opisz