Menu
Szukaj
Koszyk
KYOTO

KYOTO Chocolater

4.80 (Oceny: 194 Recenzje: 0) Przejdź do sekcji Opinie

Kraj pochodzenia: Brazylia

Region: Cerrado Mineiro/Mogiana

Plantacja: Blend

Wysokość upraw: 1150 - 1350 m n.p.m.

Obróbka: Natural

Gatunek kawy: 100% Arabica

Stopień palenia: Średni +

Intensywność: 6/10

Profil sensoryczny: Czekolada | Toffi | Miód | Orzechy

Przeznaczenie: Ekspres ciśnieniowy | French press | Kawiarka | Metody przelewowe

Przejdź do pełnego opisu
39,90 zł

Wybierz wariant produktu:

Poszczególne warianty mogą różnić się ceną

Wybierz 250 g. 500 g. 1000 g. 3 x 1 kg
Wybierz Ziarna (nie zmielona) Zmielić do: tradycyjnie parzona Zmielić do: ekspres ciśnieniowy Zmielić do: ekspres przelewowy Zmielić do: kawiarka Zmielić do: french press Zmielić do: drip Zmielić do: chemex
szt.
Czas wysyłki: 24 godziny

Opis

Brazylijskie ziarna kawy, 100% arabica odmiany jednorodnej. Charakteryzuje się bardzo czekoladową pełnią smaku i delikatną słodyczą. Średnie body i umiarkowana kwasowość z lekko orzechowym aftertastem.

Chocolater to specjalnie wyselekcjonowane ziarna z regionu Cerrado i Mogiana, które zostały tak dobrane, by sprawić Wam przyjemność z ogromnej słodyczy. Chocolater to doskonała kawa do automatycznych ekspresów ciśnieniowych oraz kawiarek i french pressa.

  • Kraj pochodzenia: Brazylia
  • Region: Cerrado Mineiro/Mogiana
  • Plantacja: Blend
  • Wysokość upraw: 1150 - 1350 m n.p.m.
  • Obróbka: Natural
  • Gatunek kawy: 100% Arabica
  • Stopień palenia: Średni +
  • Intensywność: 6/10
  • Profil sensoryczny: Czekolada | Toffi | Miód | Orzechy
  • Przeznaczenie: Ekspres ciśnieniowy | French press | Kawiarka | Metody przelewowe

KAWA ZIARNISTA.

 

Opinie

4.80
Liczba ocen: 194
Oceń i opisz