KYOTO Chocolater
Wystaw opinię o produkcie
Kraj pochodzenia: Brazylia
Region: Cerrado Mineiro/Mogiana
Plantacja: Blend
Wysokość upraw: 1150 - 1350 m n.p.m.
Obróbka: Natural
Gatunek kawy: 100% Arabica
Stopień palenia: Średni +
Intensywność: 6/10
Profil sensoryczny: Czekolada | Toffi | Miód | Orzechy
Przeznaczenie: Ekspres ciśnieniowy | French press | Kawiarka | Metody przelewowe
Wybierz wariant produktu:
Poszczególne warianty mogą różnić się ceną
Obowiązkowe pola oznaczone są symbolem - *
Opis
Brazylijskie ziarna kawy, 100% arabica odmiany jednorodnej. Charakteryzuje się bardzo czekoladową pełnią smaku i delikatną słodyczą. Średnie body i umiarkowana kwasowość z lekko orzechowym aftertastem.
Chocolater to specjalnie wyselekcjonowane ziarna z regionu Cerrado i Mogiana, które zostały tak dobrane, by sprawić Wam przyjemność z ogromnej słodyczy. Chocolater to doskonała kawa do automatycznych ekspresów ciśnieniowych oraz kawiarek i french pressa.
- Kraj pochodzenia: Brazylia
- Region: Cerrado Mineiro/Mogiana
- Plantacja: Blend
- Wysokość upraw: 1150 - 1350 m n.p.m.
- Obróbka: Natural
- Gatunek kawy: 100% Arabica
- Stopień palenia: Średni +
- Intensywność: 6/10
- Profil sensoryczny: Czekolada | Toffi | Miód | Orzechy
- Przeznaczenie: Ekspres ciśnieniowy | French press | Kawiarka | Metody przelewowe
KAWA ZIARNISTA.
Opinie
Jeśli dodałeś/-aś recenzję, a nie pojawiłą się na liście, być może oczekuje na moderację.